Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

ARTTEC

Hlavná stránka arrow Pódiové systémy
Pódiové systémy PDF Tlačiť Email
Napísal Administrator   
19.04.2008

Pri stavbe pódií používame profesionálny pódiový systém nemeckého výrobcu, ktorý vyhovuje najvyšším technickým, bezpečnostným a zároveň aj estetickým požiadavkám.

Samotné pódium sa skladá z dielcov s rozmerom 2 x 1 m, jeho nosnosť pri statickom zaťažení je až do 750 kg/m2, výška je variabilná podľa požiadaviek - 20, 40, 60 a 100 cm.
V prípade zvýšenej dynamickej záťaže s prihliadnutím na maximálnu bezpečnosť, napr. pri väčšom počte synchrónne sa pohybujúcich tanečníkov a pod. vo vyššej verzii pódia poskytujeme priečne spevnenie nosných častí tzv. zavetrenie.
Každý dielec je opatrený protišmykovou povrchovou úpravou, čím spĺňa všetky bezpečnostné kritéria a zároveň podlieha normám DIN 4112 a DIN 1055. Dosky pódia sú vyhotovené z odolného materiálu, dajú sa použiť v každom počasí a vďaka rýchloupínaciemu systému bez nutnosti použitia ďalších nástrojov je montáž a demontáž pódia veľmi rýchla.

Súčasťou pódia sú schody a tzv. okašírovanie tmavou tkaninou, prípadne exkluzívne voliteľnou farbou látky z viditeľných strán.

Disponujeme 100 m2 tohto pódia, z ktorého sa dá variabilne postaviť tanečný parket, stage pre vystúpenia hudobníkov, mólo pre módne prehliadky, stupňovité sedenie pre VIP divákov a podobne.

Vďaka tomu, že náš pódiový systém patrí medzi najrozšírenejšie používané pódiá v Európe v prípade požiadavky na postavenie pódiového systému nad 100 m 2 nie je problém ho doplniť od ďalšieho subdodávateľa.

zopár ukážok z našich realizácií :




Jednoduchý systém stavby pódia:


Posledná úprava ( 25.01.2010 )